Fotograf:Sara Johannessen Vafler kan godt serveres på andre måter enn den klassiske med rømme og syltetøy. Sløyf sukkeret i røren og topp vaflene med ost, chorizo, egg og avokado! Pizzavaflene er supre å servere som rask fredagsgodt, eller som restemat om du har ferdig stekte vafler til overs!
Oppskriften inneholder 166 Kalorier, 7 g Karbo, 8 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-sennep, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Smelt smør og bland sammen alle ingrediensene til vaffelrøren i en bolle, en blender eller en foodprosessor. La røren stå i minst 15 minutter, slik at melet får svelle. Røren skal være som en tykk saus.
Stek vaflene i et varmt vaffeljern.
Legg de stekte vaflene på et bakepapirkledd stekebrett. Smør på pizzasaus, fordel ost på vaflene og legg på chorizo skåret i små biter.
Lag en liten grop på midten av vaflene og knekk egg som du legger i gropene.
Sett brettet i stekeovn på 200 °C, og stek vaflene til osten har smeltet og eggene har satt seg, 5-10 minutter.
Server gjerne vaflene med avokado i skiver, finhakket vårløk og eventuelt frisk salat. Litt spicy sriracha saus smaker også godt til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 2118967425)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pizza Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2002-05-01
Oppdatert dato:2022-05-01