Varm brødtallerken



Varm brødtallerken oppskrift.
Fotograf: Brodogkorn.no
En porsjonspizza med grov deig, toppet med ostekrem, salat, soltørkede tomater og balsamicovinagrette. Passer ypperlig som forrett.

Oppskriften inneholder 263 Kalorier, 25 g Karbo, 8 g Protein og 13 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Varm brødtallerken er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 3067 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner

Deig:

2dlmelk
1pakkegjær
150grhvetemel
200grsammalt hvete, grov
1tssalt
1ssolivenolje

Ostekrem:

1pakkesnøfrisk naturell eller chevre uten skorpe
1kvist(er)frisk basilikum
0,5tssalt
Ca 0,5tskvernet sort pepper

Balsamicovinagrette:

8ssbalsamicoeddik
5ssgod olivenolje
2stkfinhakket sjalottløk
Ca 1dlfriske urter (f.eks rosmarin, basilikum, timian)
salat (ruccola, mache, mm)
50grristede pinjekjerner
40grsoltørkede tomater
reker, sjøkreps eller kamskjell (kan sløyfes)




Næringsdeklarasjon for Varm brødtallerken!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier263.25462.42Kcal
Protein8.4314.81gram
Karbohydrat25.3544.53gram
Kostfiber4.447.80gram
Fett13.2523.27gram
Mettet fett3.476.10gram
Salt1.312.30gram
Pris på oppskriftenKr 8.48Kr 14.90Kroner
Hele oppskriften veier1 054 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo38,51 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Start med deigen:
Varm opp melken til 37 ºC. Smuldre gjæren og rør den ut i den lunkne melken. Ha mel og salt i en bakebolle. Tilsett melkeblandingen og oljen. Elt deigen til en jevn og smidig deig. Dekk bakebollen med plast og la den heve på et lunt sted i ca. en halv time. Gjør klar fyllet mens deigen hever: Ost, basilikum, salt og pepper kjøres sammen i en foodprocessor til en myk krem. Balsamicoeddik, olivenolje, sjalottløk og friske urter blandes sammen til en vinaigrette (dressing). Skyll og evt kutt opp salaten. Rist pinjekjernene lett i en stekepanne.

Del deigen i seks deler. Kjevle dem tynt til bunnene er ca 10 – 12 cm i diameter. Stek bunnene midt i ovnen ved 250 ºC i 10 minutter til de er gyllenbrune.

Stek opp ferdigrensede reker, sjøkreps eller kamskjell. Smør kremen utover de stekte pizzabunnene. Fordel sjømaten. Pynt med litt salat, ristede pinjekjerner, soltørkede tomater og hell over balsamico vinaigretten.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 28292)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pizza
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-02-28
Oppdatert dato:2011-02-28


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Varm brødtallerken.Varm brødtallerken.
Denne retten har 263,25 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,48.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfri pizzabunn med jytte.Glutenfri pizzabunn med jytte.
Denne retten har 75,8 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pizzavafler.Pizzavafler.
Denne retten har 166,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,22 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,12.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.