Fotograf:
Brodogkorn.no
En porsjonspizza med grov deig, toppet med ostekrem, salat, soltørkede tomater og balsamicovinagrette. Passer ypperlig som forrett. Oppskriften inneholder
263 Kalorier,
25 g Karbo,
8 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Varm brødtallerken er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3067 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Varm brødtallerken!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 263.25 | 462.42 | Kcal |
Protein | 8.43 | 14.81 | gram |
Karbohydrat | 25.35 | 44.53 | gram |
Kostfiber | 4.44 | 7.80 | gram |
Fett | 13.25 | 23.27 | gram |
Mettet fett | 3.47 | 6.10 | gram |
Salt | 1.31 | 2.30 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.48 | Kr 14.90 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 054 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 38,51 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Start med deigen:
Varm opp melken til 37 ºC. Smuldre gjæren og rør den ut i den lunkne melken. Ha mel og salt i en bakebolle. Tilsett melkeblandingen og oljen. Elt deigen til en jevn og smidig deig. Dekk bakebollen med plast og la den heve på et lunt sted i ca. en halv time.
Gjør klar fyllet mens deigen hever: Ost, basilikum, salt og pepper kjøres sammen i en foodprocessor til en myk krem. Balsamicoeddik, olivenolje, sjalottløk og friske urter blandes sammen til en vinaigrette (dressing). Skyll og evt kutt opp salaten. Rist pinjekjernene lett i en stekepanne.
Del deigen i seks deler. Kjevle dem tynt til bunnene er ca 10 – 12 cm i diameter. Stek bunnene midt i ovnen ved 250 ºC i 10 minutter til de er gyllenbrune.
Stek opp ferdigrensede reker, sjøkreps eller kamskjell. Smør kremen utover de stekte pizzabunnene. Fordel sjømaten. Pynt med litt salat, ristede pinjekjerner, soltørkede tomater og hell over balsamico vinaigretten.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Brodogkorn.no
(Intern: 28292)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pizza
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-02-28
Oppdatert dato:2011-02-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift