Løs opp gjær i det lunkne vannet. Bland godt inn resten av ingrediensene. Elt deigen i 5-10 minutter. La deigen heve ca. 30 minutter. Hell deigen opp på mjølet bakerbord og kjevle den til to runde kaker eller mindre boller for pizza briks.
Lag pizza slik du pleier med saus, topping og ost. Stekes ved 225°C i ca. 10 min.
Rød Pizzasaus:
Fres løk og hvitløk i godt med olje, tilsett sukker og karamelliser. Hell så på tomatene og smak til med salt og pepper. Kok opp og la sausen trekke i minst en time. Kjør sausen med en stavmixer og avkjøl.
Hvit pizzasaus:
Bland alt godt sammen. Det beste er om sausen får stå og trekke til seg de gode smakene.
Ha valgfri saus på pizzabunnene.
Spe på med din favoritt ost, oliven, peperoni, bacon eller kjøttdeig. Stekes på 225 grader til den blir gyllen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Holmen Crisp
(Intern: 36619)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pizza Diett/allergi:
Glutenfri Innlagt dato:2022-10-15
Oppdatert dato:2022-10-15