Glutenfri pizzabunn med jytte



Glutenfri pizzabunn med jytte oppskrift.
Fotograf: Silje Feiring
Grunnoppskrift på glutenfri pizza og oppskrift på hvit- og rød pizzasaus. Næringsberegnet med rød pizzasaus

Oppskriften inneholder 76 Kalorier, 12 g Karbo, 2 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Glutenfri pizzabunn med jytte er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 2273 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner
1,5dllunkent vann
25grgjær
2ssolje
2,5dlJytte Arv (Original) eller Jytte Fibra

Rød Pizzasaus:

1stkfinsnittet sjalottløk
2feddhvitløk
1sssukker
2boks(er)hermetisk tomat
1dashgrovkvernet pepper og salt
1ssFinhakket basilikum til pynt

Hvit pizzasaus:

1begerlettrømmeIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
4feddhvitløkIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
4ssFinhakket basilikum.Ingrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1dashsalt/pepperIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!




Kalorier og næringsinnhold i Glutenfri pizzabunn med jytte med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier75.80572.10Kcal
Protein1.6012.08gram
Karbohydrat12.0090.57gram
Kostfiber1.7012.83gram
Fett2.0015.10gram
Mettet fett0.201.51gram
Salt0.130.94gram
Pris på oppskriftenKr 2.37Kr 17.89Kr .-
Hele oppskriften veier1 510 totalt755 pr porsj pr stk gram
Energiprosent fra karbo63,32 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Løs opp gjær i det lunkne vannet. Bland godt inn resten av ingrediensene. Elt deigen i 5-10 minutter. La deigen heve ca. 30 minutter. Hell deigen opp på mjølet bakerbord og kjevle den til to runde kaker eller mindre boller for pizza briks.
Lag pizza slik du pleier med saus, topping og ost. Stekes ved 225°C i ca. 10 min.

Rød Pizzasaus:
Fres løk og hvitløk i godt med olje, tilsett sukker og karamelliser. Hell så på tomatene og smak til med salt og pepper. Kok opp og la sausen trekke i minst en time. Kjør sausen med en stavmixer og avkjøl.

Hvit pizzasaus:
Bland alt godt sammen. Det beste er om sausen får stå og trekke til seg de gode smakene.

Ha valgfri saus på pizzabunnene.
Spe på med din favoritt ost, oliven, peperoni, bacon eller kjøttdeig. Stekes på 225 grader til den blir gyllen.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Holmen Crisp
(Intern: 36619)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pizza
Diett/allergi: Glutenfri
Innlagt dato:2022-10-15
Oppdatert dato:2022-10-15


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Glutenfri pizzabunn med jytte.Glutenfri pizzabunn med jytte.
Denne retten har 75,8 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pizzavafler.Pizzavafler.
Denne retten har 166,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,22 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,12.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Varm brødtallerken.Varm brødtallerken.
Denne retten har 263,25 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,48.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.