Pølse med blomkål og egg inneholder
158 Kalorier,
3 g Karbo,
7 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Pølse med blomkål og egg har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pølse med blomkål og egg er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3028 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pølse med blomkål og egg!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 158.47 | 455.44 | Kcal |
Protein | 7.29 | 20.95 | gram |
Karbohydrat | 3.31 | 9.51 | gram |
Kostfiber | 0.84 | 2.41 | gram |
Fett | 12.71 | 36.53 | gram |
Mettet fett | 5.50 | 15.81 | gram |
Salt | 0.61 | 1.77 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.27 | Kr 18.02 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 150 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,35 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok blomkålen i lettsaltet vann. La den ligge med stilksiden opp de første 5 min., siden vendes den. Ikke kok den for lenge.
Skjær pølsen i skiver, pensle dem med olje og legg dem på rist over langpannen. Står høyt i ovnen eller under grill, snues en gang, så de får litt farge på begge sider.
Smelt smøret og rør inn hakket egg og dill.
Legg godt avrent varmt blomkålhode på serveringsfat, hell over eggesmøret, og plasser pølseskivene ved siden av.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10619)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-02
Oppdatert dato:2003-05-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift