Pølse- og makaroni grateng inneholder
241 Kalorier,
23 g Karbo,
11 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Pølse- og makaroni grateng har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pølse- og makaroni grateng er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,9 poeng fra 14 lesere
Lesere:
30602 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pølse- og makaroni grateng!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 240.99 | 534.44 | Kcal |
Protein | 11.02 | 24.44 | gram |
Karbohydrat | 22.74 | 50.43 | gram |
Kostfiber | 1.72 | 3.81 | gram |
Fett | 11.39 | 25.26 | gram |
Mettet fett | 3.87 | 8.58 | gram |
Salt | 1.47 | 3.27 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.59 | Kr 10.18 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 887 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,74 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skill eggene og kok opp makaronien. Skjær pølsene opp i terninger.
Eggeplommene tilsettes den hvite sausen etter koking.
Bland makaroni og pølsebitene sammen med krydderet, og legg det på ildfast form.
Pisk eggehviten stiv, og "skjær" denne ned i formen. Strø et lag med kavring på toppen.
Stekes på rist ved 200 C i omlag 40 minutter.
Server ptet og grønnsaker til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10621)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-02
Oppdatert dato:2003-05-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift