Pølser og bacon i ´slåbrok´ med løksaus inneholder
137 Kalorier,
7 g Karbo,
6 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Pølser og bacon i ´slåbrok´ med løksaus har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Sennep, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pølser og bacon i ´slåbrok´ med løksaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5872 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Pølser og bacon i ´slåbrok´ med løksaus med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 136.51 | 3 060.81 | 382.60 | Kcal |
Protein | 6.15 | 137.89 | 17.24 | gram |
Karbohydrat | 6.92 | 155.16 | 19.39 | gram |
Kostfiber | 0.58 | 13.00 | 1.63 | gram |
Fett | 9.23 | 206.95 | 25.87 | gram |
Mettet fett | 1.10 | 24.66 | 3.08 | gram |
Salt | 0.67 | 15.03 | 1.88 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.66 | Kr 149.33 | Kr 18.67 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 242 totalt | 2 242 pr porsj | 280 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 20,27 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
pølser
Varm stekeovnen til 200 oC.
Surr baconskiver rundt pølsene. Legg i et ildfast fat/ liten langpanne. Skjær løk i tynne ringer og fordel over pølsene. Drypp over olje.
Stek i varm stekeovn i ca 15 min.
Ha mel og salt i en bolle. Lag en grop i midten og tilsett egget. Visp inn halvparten av melken. Visp godt i ca 2 min. Visp inn resten av melk og vann.
Hell røren rundt de forstekte pølsene og stek videre i 35-40 min.
Rens og skjær løken til løksausen i tynne ringer og stek i olje til løken er myk og gyllen. Rør inn hvetemel og la koke under omrøring i ca 1 min. Tilsett sennep, soyasaus og spe med buljong under omrøring. Kok opp og la sausen koke i ca 15 min uten lokk.
Server med stekte poteter eller brød og en grønn salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
HAUKET.NET
(Intern: 1896)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-10-02
Oppdatert dato:2002-10-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift