Polentamos med blåmuggost og rosmarin inneholder
431 Kalorier,
24 g Karbo,
8 g Protein og
33 g Fett pr 100 gr
Polentamos med blåmuggost og rosmarin har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Polentamos med blåmuggost og rosmarin er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4694 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Polentamos med blåmuggost og rosmarin!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 430.93 | 452.69 | Kcal |
Protein | 7.99 | 8.39 | gram |
Karbohydrat | 23.72 | 24.92 | gram |
Kostfiber | 2.15 | 2.26 | gram |
Fett | 33.31 | 34.99 | gram |
Mettet fett | 18.81 | 19.76 | gram |
Salt | 1.04 | 1.09 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.41 | Kr 11.99 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 420 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 22,01 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Hell 6 dl vann i en kjele og varm det til kokepunktet. Hell i polentaen mens du rører kraftig med en tresleiv i 5 minutter på middels varme. Polentaen vil da tykne og stivne slik at det blir tyngre å røre, men fortsett for å unngå klumper.
Ha i smør, olivenolje og gorgonzola. Bland godt. Rør inn mascarpone, rosmarin og pepper. Salt om nødvendig, men husk at gorgonzolaen er svært salt. Bland og server.
Server gjerne en tomat- og olivensalat til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6060)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Gryterett
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-25
Oppdatert dato:2002-11-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift