Paneer smørkylling vegetar



Paneer smørkylling vegetar oppskrift.
Fotograf: Arla Foods
En vegetarianer gir seg i kast med en ekte indisk klassiker; Smørkylling. Kyllingen har blitt erstattet med smakfull paneer- ost og grønnsaker, mens sausen holdes klassisk.

Oppskriften inneholder 84 Kalorier, 3 g Karbo, 6 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Paneer smørkylling vegetar er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 1654 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2pakkeArla Apetina® Paneer
250grhokkaidogresskar i biter, kan erstattes med gulrøtter eller søtpotet
100grbabyspinat
2ssav favoritt- karrisausen din eller Butter Chicken Masala kryddermiksIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1dlyoghurt naturell
1stk storløk
1feddhvitløk
20gringefær
1stkrød chili
1ssvegetabilsk olje
1boks(er)knuste tomat
2,5dlgrønnsaks- / kyllingkraft
50grsmør
Valgfritt, hakket koriander til slutt




Kalorier og næringsinnhold i Paneer smørkylling vegetar med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier83.70384.92Kcal
Protein6.2728.83gram
Karbohydrat2.8713.20gram
Kostfiber0.984.51gram
Fett5.0223.09gram
Mettet fett2.8813.24gram
Salt0.170.78gram
Pris på oppskriftenKr 8.95Kr 41.16Kr .-
Hele oppskriften veier1 840 totalt460 pr porsj pr stk gram
Energiprosent fra karbo13,71 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skrell løk, hvitløk og ingefær, grovhakk sammen med chili og miks til en jevn blanding i en blender. Stek blandingen i olje i 4- 5 minutter.
Tilsett krydder og stek i 1 minutt. Tilsett yoghurt, kraft og tomater. Tilsett grønnsaksterninger, kok opp og la småkoke i 20 - 30 minutter. Tilsett smør til karrien. Smak til med salt, sukker og limesaft, og bland i spinat til den har falt sammen.

Stek paneer i nøytral olje, kutt den i munnfullstore biter, og tilsett i den ferdige retten.

TVIST
Lek med grønnsakene og erstatt hokkaidogresskar med favorittgrønnsakene dine.

SERVERING
Topp med koriander og server med varmt naanbrød for en vegetarisk indisk middag.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Arla Foods
(Intern: 34633)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: India
Innlagt dato:2019-04-04
Oppdatert dato:2019-04-04


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Paneer moilee vegetarcurry.Paneer moilee vegetarcurry.
Denne retten har 177,82 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,36.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Paneer smørkylling vegetar.Paneer smørkylling vegetar.
Denne retten har 83,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,87 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,95.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Paneer Makhani med smør.Paneer Makhani med smør.
Denne retten har 201,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,13 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,82 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,07.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.