Fotograf:Arla Foods En vegetarianer gir seg i kast med en ekte indisk klassiker; Smørkylling. Kyllingen har blitt erstattet med smakfull paneer- ost og grønnsaker, mens sausen holdes klassisk.
Skrell løk, hvitløk og ingefær, grovhakk sammen med chili og miks til en jevn blanding i en blender. Stek blandingen i olje i 4- 5 minutter. Tilsett krydder og stek i 1 minutt. Tilsett yoghurt, kraft og tomater. Tilsett grønnsaksterninger, kok opp og la småkoke i 20 - 30 minutter. Tilsett smør til karrien. Smak til med salt, sukker og limesaft, og bland i spinat til den har falt sammen.
Stek paneer i nøytral olje, kutt den i munnfullstore biter, og tilsett i den ferdige retten.
TVIST
Lek med grønnsakene og erstatt hokkaidogresskar med favorittgrønnsakene dine.
SERVERING
Topp med koriander og server med varmt naanbrød for en vegetarisk indisk middag.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Arla Foods
(Intern: 34633)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett Diett/allergi:
Vegetarmat Land:
India Innlagt dato:2019-04-04
Oppdatert dato:2019-04-04