Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Paneer smørkylling vegetar oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Paneer smørkylling vegetar



Paneer smørkylling vegetar oppskrift.
Fotograf: Arla Foods
En vegetarianer gir seg i kast med en ekte indisk klassiker; Smørkylling. Kyllingen har blitt erstattet med smakfull paneer- ost og grønnsaker, mens sausen holdes klassisk.

Oppskriften inneholder 41 Kalorier, 2 g Karbo, 1 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Paneer smørkylling vegetar er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2pakkeArla Apetina® Paneer
250grhokkaidogresskar i biter, kan erstattes med gulrøtter eller søtpotet
100grbabyspinat
2ssav favoritt- karrisausen din eller Butter Chicken Masala kryddermiksIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1dlyoghurt naturell
1stk storløk
1feddhvitløk
20gringefær
1stkrød chili
1ssvegetabilsk olje
1boks(er)knuste tomat
2,5dlgrønnsaks- / kyllingkraft
50grsmør
Valgfritt, hakket koriander til slutt




Kalorier og næringsinnhold i Paneer smørkylling vegetar med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier40.71141.42Kcal
Protein0.883.06gram
Karbohydrat2.097.26gram
Kostfiber0.692.40gram
Fett3.0510.59gram
Mettet fett1.645.70gram
Salt0.150.51gram
Pris på oppskriftenKr 2.59Kr 9.00Kr .-
Hele oppskriften veier1 390 totalt347 pr porsj pr stk gram

Fremgangsmåte:

Skrell løk, hvitløk og ingefær, grovhakk sammen med chili og miks til en jevn blanding i en blender. Stek blandingen i olje i 4- 5 minutter.
Tilsett krydder og stek i 1 minutt. Tilsett yoghurt, kraft og tomater. Tilsett grønnsaksterninger, kok opp og la småkoke i 20 - 30 minutter. Tilsett smør til karrien. Smak til med salt, sukker og limesaft, og bland i spinat til den har falt sammen.

Stek paneer i nøytral olje, kutt den i munnfullstore biter, og tilsett i den ferdige retten.

TVIST
Lek med grønnsakene og erstatt hokkaidogresskar med favorittgrønnsakene dine.

SERVERING
Topp med koriander og server med varmt naanbrød for en vegetarisk indisk middag.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Arla Foods
(Intern: 34633)
Tilberedningstid: 40-60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: India
Innlagt dato:2019-04-04
Oppdatert dato:2019-04-04
Lesere: 56 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Paneer Makhani med smør.Paneer Makhani med smør.
Denne retten har 137,21 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,93 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,35.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Paneer moilee vegetarcurry.Paneer moilee vegetarcurry.
Denne retten har 91,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,83 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,46.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Paneer smørkylling vegetar.Paneer smørkylling vegetar.
Denne retten har 40,71 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,09 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,05 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,59.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.