Paneer moilee vegetarcurry





Paneer moilee vegetarcurry oppskrift.
Fotograf: Arla Foods
Moilee er en indisk karrirett som originalt kommer fra ferieparadiset Goa. Tradisjonelt lages den med sjømat, men i vår vegetarcurry bruker vi paneer som proteinkilde!

Oppskriften inneholder 92 Kalorier, 2 g Karbo, 1 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk, Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Paneer moilee vegetarcurry er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner
2,4dlkokosmelk
2pakkeApetina® Paneer
1stkgul løk
3ssolje
2stkrød chili
1tskarri
2tsingefær pasta
2tsHvitløkspasta
0,5tssennepsfrø
0,5tsgurkemeie
1dlfrisk koriander

Tvist

Moileen blir spesielt god med litt frisk koriander på toppen.


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Paneer moilee vegetarcurry med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier91.77209.69Kcal
Protein0.922.10gram
Karbohydrat1.834.18gram
Kostfiber1.012.31gram
Fett8.7519.99gram
Mettet fett5.0911.63gram
Salt0.010.03gram
Pris på oppskriftenKr 2.46Kr 5.62Kr .-
Hele oppskriften veier457 totalt229 pr porsj pr stk gram

Fremgangsmåte:

Forberedelser:
I forkant av turen, skjær opp løk, chili og Apetina Paneer i passe store biter og pakk dem i ziplock poser og/eller tupperware.
Olje og kokosmelk kan helles over i små plastflasker. Sennepsfrø, karri, ingefærpasta, hvitløkspasta, salt og gurkemeie kan også fordeles i mindre ziplock poser eller i tupperware, slik at det tar mindre plass i tursekken.

Fremgangsmåte på primus eller over bål:
1. Varm opp olje i en gryte og bland i karri, løk og sennepsfrø. La det surre til løken er mør.
2. Tilsett hvitløk og ingefærpasta og la det frese til den rå lukten av ingefær og hvitløk er borte.
3. Bland i chili, gurkemeie, kokosmelk, Paneer og salt.
4. La det surre og småputre en liten stund før servering.

Servering:
Server med nanbrød varmet over bålet.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Arla Foods
(Intern: 34632)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: India
Innlagt dato:2019-04-04
Oppdatert dato:2019-04-04
Lesere: 587 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Paneer moilee vegetarcurry.Paneer moilee vegetarcurry.
Denne retten har 91,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,83 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,46.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Paneer Makhani med smør.Paneer Makhani med smør.
Denne retten har 139,46 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,93 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,08 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,35.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Paneer smørkylling vegetar.Paneer smørkylling vegetar.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.