Paneer moilee vegetarcurry



Paneer moilee vegetarcurry oppskrift.
Fotograf: Arla Foods
Moilee er en indisk karrirett som originalt kommer fra ferieparadiset Goa. Tradisjonelt lages den med sjømat, men i vår vegetarcurry bruker vi paneer som proteinkilde!

Oppskriften inneholder 178 Kalorier, 3 g Karbo, 12 g Protein og 13 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk, Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Paneer moilee vegetarcurry er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 2109 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner
2,4dlkokosmelk
2pakkeApetina® Paneer
1stkgul løk
3ssolje
2stkrød chili
1tskarri
2tsingefær pasta
2tsHvitløkspasta
0,5tssennepsfrø
0,5tsgurkemeie
1dlfrisk koriander

Tvist

Moileen blir spesielt god med litt frisk koriander på toppen.




Kalorier og næringsinnhold i Paneer moilee vegetarcurry med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier177.82806.41Kcal
Protein11.8453.69gram
Karbohydrat3.4215.51gram
Kostfiber1.155.22gram
Fett12.7257.69gram
Mettet fett7.6234.56gram
Salt0.060.28gram
Pris på oppskriftenKr 15.36Kr 69.66Kr .-
Hele oppskriften veier907 totalt454 pr porsj pr stk gram
Energiprosent fra karbo7,69 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Forberedelser:
I forkant av turen, skjær opp løk, chili og Apetina Paneer i passe store biter og pakk dem i ziplock poser og/eller tupperware.
Olje og kokosmelk kan helles over i små plastflasker. Sennepsfrø, karri, ingefærpasta, hvitløkspasta, salt og gurkemeie kan også fordeles i mindre ziplock poser eller i tupperware, slik at det tar mindre plass i tursekken.

Fremgangsmåte på primus eller over bål:
1. Varm opp olje i en gryte og bland i karri, løk og sennepsfrø. La det surre til løken er mør.
2. Tilsett hvitløk og ingefærpasta og la det frese til den rå lukten av ingefær og hvitløk er borte.
3. Bland i chili, gurkemeie, kokosmelk, Paneer og salt.
4. La det surre og småputre en liten stund før servering.

Servering:
Server med nanbrød varmet over bålet.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Arla Foods
(Intern: 34632)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: India
Innlagt dato:2019-04-04
Oppdatert dato:2019-04-04


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Paneer smørkylling vegetar.Paneer smørkylling vegetar.
Denne retten har 83,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,87 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,95.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Paneer moilee vegetarcurry.Paneer moilee vegetarcurry.
Denne retten har 177,82 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,36.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Paneer Makhani med smør.Paneer Makhani med smør.
Denne retten har 201,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,13 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,82 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,07.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.