Fotograf:Arla Foods Moilee er en indisk karrirett som originalt kommer fra ferieparadiset Goa. Tradisjonelt lages den med sjømat, men i vår vegetarcurry bruker vi paneer som proteinkilde!
Forberedelser:
I forkant av turen, skjær opp løk, chili og Apetina Paneer i passe store biter og pakk dem i ziplock poser og/eller tupperware.
Olje og kokosmelk kan helles over i små plastflasker. Sennepsfrø, karri, ingefærpasta, hvitløkspasta, salt og gurkemeie kan også fordeles i mindre ziplock poser eller i tupperware, slik at det tar mindre plass i tursekken.
Fremgangsmåte på primus eller over bål:
1. Varm opp olje i en gryte og bland i karri, løk og sennepsfrø. La det surre til løken er mør.
2. Tilsett hvitløk og ingefærpasta og la det frese til den rå lukten av ingefær og hvitløk er borte.
3. Bland i chili, gurkemeie, kokosmelk, Paneer og salt.
4. La det surre og småputre en liten stund før servering.
Servering:
Server med nanbrød varmet over bålet.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Arla Foods
(Intern: 34632)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett Diett/allergi:
Vegetarmat Land:
India Innlagt dato:2019-04-04
Oppdatert dato:2019-04-04