Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Paneer Makhani med smør oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Paneer Makhani med smør



Paneer Makhani med smør oppskrift.
Fotograf: Arla Foods
Denne retten kommer fra Niru Kumra, som driver Masalamagic, deler her sin indiske matglede sammen med Apetina. Vi har selv brukt flere av hennes produkter med godt resultat. De har mye smak og fylde.
Paneer Makhani, eller Paneer med smør, er en smakfull indisk rett som hele familien kan nyte sammen.
Om du ønsker en mildere smak kan du bruke mindre av Nirus Butter Chicken paste og heller tilsette mer væske og paneer.


Oppskriften inneholder 202 Kalorier, 3 g Karbo, 12 g Protein og 16 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Paneer Makhani med smør er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 1101 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
200grNirus Butter chicken paste
3dlfløte
2pakkeApetina® Paneer
2,5dlvann
0,5dlfrisk koriander




Kalorier og næringsinnhold i Paneer Makhani med smør med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier201.84607.29Kcal
Protein11.7335.29gram
Karbohydrat3.139.42gram
Kostfiber0.010.03gram
Fett15.8247.60gram
Mettet fett8.2924.94gram
Salt0.992.97gram
Pris på oppskriftenKr 15.07Kr 45.34Kr .-
Hele oppskriften veier1 204 totalt301 pr porsj pr stk gram
Energiprosent fra karbo6,2 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Varm Butter chicken paste sammen med 3 dl fløte. Del opp paneer i store terninger og tilsett dette sammen med butter chicken paste, i tillegg til vann. Kok opp og la det trekke i 4-5 minutter. For ordens skyld er butter chicken paste en vegetarisk base.
Dryss over frisk koriander før servering.

Dette smaker utmerket sammen med Nirus håndlagde nanbrød med hvitløk, basmatiris og raitamiks. Håper det smaker!

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Arla Foods
(Intern: 34626)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Gryterett
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: India
Innlagt dato:2019-04-04
Oppdatert dato:2019-04-04


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Paneer smørkylling vegetar.Paneer smørkylling vegetar.
Denne retten har 83,03 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,87 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,95.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Paneer Makhani med smør.Paneer Makhani med smør.
Denne retten har 201,84 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,13 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,82 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,07.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Paneer moilee vegetarcurry.Paneer moilee vegetarcurry.
Denne retten har 177,54 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,36.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.