Fotograf:Arla Foods Denne retten kommer fra Niru Kumra, som driver Masalamagic, deler her sin indiske matglede sammen med Apetina. Vi har selv brukt flere av hennes produkter med godt resultat. De har mye smak og fylde.
Paneer Makhani, eller Paneer med smør, er en smakfull indisk rett som hele familien kan nyte sammen.
Om du ønsker en mildere smak kan du bruke mindre av Nirus Butter Chicken paste og heller tilsette mer væske og paneer.
Varm Butter chicken paste sammen med 3 dl fløte. Del opp paneer i store terninger og tilsett dette sammen med butter chicken paste, i tillegg til vann. Kok opp og la det trekke i 4-5 minutter. For ordens skyld er butter chicken paste en vegetarisk base. Dryss over frisk koriander før servering.
Dette smaker utmerket sammen med Nirus håndlagde nanbrød med hvitløk, basmatiris og raitamiks. Håper det smaker!
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Arla Foods
(Intern: 34626)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Gryterett Diett/allergi:
Vegetarmat Land:
India Innlagt dato:2019-04-04
Oppdatert dato:2019-04-04