Fotograf:
Matprat.no
Portobellosopp fylt med blåmuggost har en fyldig og markant smak. Den passer perfekt som tilbehør til grillmat når du skal ha gjester, eller som en egen liten rett på tapasbordet. Oppskriften inneholder
142 Kalorier,
2 g Karbo,
11 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Portobellosopp fylt med blåmuggost er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Portobellosopp fylt med blåmuggost!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 141.86 | 155.69 | Kcal |
Protein | 10.70 | 11.74 | gram |
Karbohydrat | 1.69 | 1.85 | gram |
Kostfiber | 0.97 | 1.06 | gram |
Fett | 10.04 | 11.02 | gram |
Mettet fett | 6.02 | 6.61 | gram |
Salt | 2.35 | 2.58 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 15.70 | Kr 17.23 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 439 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,76 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Skjær av stilken på portobellosoppene.
2. Legg en skive gorgonzola i hver sopp.
3. Kutt spekeskinke i tynne strimler, og dryss over soppen.
4. Grill soppen i 6-8 minutter til osten har smeltet. Dryss over timian før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 29545)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Grillmat
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-07-22
Oppdatert dato:2012-07-22
Lesere:
2878 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift