Fotograf:Matprat.no Portobellosopp fylt med blåmuggost har en fyldig og markant smak. Den passer perfekt som tilbehør til grillmat når du skal ha gjester, eller som en egen liten rett på tapasbordet.
1. Skjær av stilken på portobellosoppene.
2. Legg en skive gorgonzola i hver sopp.
3. Kutt spekeskinke i tynne strimler, og dryss over soppen.
4. Grill soppen i 6-8 minutter til osten har smeltet. Dryss over timian før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 29545)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Grillmat Diett/allergi:
Vegetarmat Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2012-07-22
Oppdatert dato:2021-10-19