Fotograf:
Mari Svenningsen
Dette er enkel mat som kan lages i stand lang tid i forveien. Putt grønnsakene i ovnen eller på grillen 10 minutter før det skal serveres. Oppskriften inneholder
47 Kalorier,
2 g Karbo,
2 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grønnsakspakker er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3215 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grønnsakspakker!
Navn Verdi pr 100 g Verdi pr porsjon Enhet Kalorier 47.41 109.82 Kcal Protein 1.65 3.82 gram Karbohydrat 2.40 5.56 gram Kostfiber 4.94 11.44 gram Fett 2.37 5.49 gram Mettet fett 0.36 0.83 gram Salt 0.45 1.04 gram Pris på oppskriften Kr 8.04 Kr 18.62 Kroner Hele oppskriften veier 927 gr totalt gram Energiprosent fra karbo 20,24 % Lavkarbo Hva betyr dette?
Fremgangsmåte:
1. Del grønnsakene opp i biter. Fordel dem på ark av alminiumsfolie. Dryss over salt, pepper og persille. Hell litt olje over tilslutt.
2. Pakk sammen folien og legg på grillen. Grill grønnsakene i ca. 15 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 29577)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato: 2012-07-25
Oppdatert dato: 2021-11-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift