Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Potetpai oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Potetpai



Potetpai inneholder 148 Kalorier, 13 g Karbo, 4 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Potetpai har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Potetpai er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
200grhvetemel
200grMargarin
0,5tseddik
5sskaldt vann
6stkstore poteter
6stkstore løk
200grreven ost
1dashsalt
1dashpepper
2tsbasilikum eller oregano




Kalorier og næringsinnhold i Potetpai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier147.563 543.65590.61Kcal
Protein4.23101.5816.93gram
Karbohydrat13.25318.2053.03gram
Kostfiber1.6539.626.60gram
Fett8.26198.3633.06gram
Mettet fett2.7365.5610.93gram
Salt0.245.780.96gram
Pris på oppskriftenKr 2.97Kr 71.32Kr 11.89.-
Hele oppskriften veier2 402 totalt2 402 pr porsj400 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6 stykker pai

Lag tertedeig på vanlig måte. La den hvile kjølig minst 30 minutter. Kjevle deigen til to runde leiver. Den ene så stor at den dekker bunn og kanter i en sukkerbrødform, den andre stor nok til å danne lokk.

Skrell potetene og skjær dem i tynne skiver.

Rens løken og skjær den i tynne skiver.

Legg poteter, løk og ost lagvis i formen. Dryss krydder mellom lagene.

Legg deiglokk over formen. Pensle kantene med vann og klem dem godt til.

Snitt et kryss i toppen av lokket, slik at dampen kan unslippe. Pensle deigen med egg.

Stek paien på nederste ribbe på 225 C til den er gyllen, sprø og gjennomstekt, ca 1 time. Demp varmen mot slutten hvis paien ser ut til å bli brun.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12502)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Lesere: 6115 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.