Potetpizza 2 inneholder
149 Kalorier,
7 g Karbo,
7 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Potetpizza 2 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Potetpizza 2 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
3727 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Potetpizza 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 148.70 | 594.78 | Kcal |
Protein | 6.82 | 27.28 | gram |
Karbohydrat | 7.28 | 29.12 | gram |
Kostfiber | 1.60 | 6.40 | gram |
Fett | 9.90 | 39.60 | gram |
Mettet fett | 4.16 | 16.64 | gram |
Salt | 1.06 | 4.25 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.18 | Kr 20.72 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 600 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,58 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Stekes ved 22 grader på midterste rille i ca. 20 + 20 minutter.
Vask potetene og kok dem med skallet på. Skrell potetene, mos dem og bland i egg og litt salt. Smak mosen godt til og bre den utover en bakepapirkledt stekeplate i ca. 1 cm. Tykkelse. Sett platen i varm ovn ca. 20 minutter.
Skjær tomatene i skiver og løken i ringer. Fordel tomater, pølse, løk, og oliven over potetkaken. Dryss på pepper og revet ost. Stek pizzaen til osten er gyllen, ca. 20 minutter. Serveres med en gang med en grønn salat som tilbehør.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Arild Svensgams hjemmeside
(Intern: 17222)
Kategori:
Pizza
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-03-17
Oppdatert dato:2004-03-17
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift