Potetpizza (Pizze di patate) inneholder
139 Kalorier,
7 g Karbo,
7 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Potetpizza (Pizze di patate) har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Potetpizza (Pizze di patate) er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4830 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Potetpizza (Pizze di patate)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 138.72 | 491.66 | Kcal |
Protein | 7.41 | 26.26 | gram |
Karbohydrat | 7.18 | 25.45 | gram |
Kostfiber | 1.39 | 4.93 | gram |
Fett | 8.62 | 30.55 | gram |
Mettet fett | 3.98 | 14.11 | gram |
Salt | 0.61 | 2.17 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.25 | Kr 22.15 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 418 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 20,7 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær flesket i smale strimler og rist det lett i pannen.
Skjær de rå potetene i fine skiver, skyll dem godt i vann, tørk dem godt i et håndkle.
Stek potetskivene i fettet, på begge sider. Press hvitløkoljen over, gjennom en hvitløkpresse. Krydre med salt, pepper og oregano.
Skjær tomatene i skiver og osten i små terninger, og bland dem inn i potetene. Sil oljen av sardinene og legg dem på potetpizzaen.
Sett pannen i ovnen ved 175 C i ca 15 minutter, eller til osten er smeltet og binder pizzaen sammen.
Varm sprø pariserloff eller rundstykker til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6198)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pizza
Land:
Italia
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-02-06
Oppdatert dato:2003-02-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift