Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Potetterte med sitronsaus oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Potetterte med sitronsaus



Potetterte med sitronsaus inneholder 323 Kalorier, 26 g Karbo, 6 g Protein og 21 g Fett pr 100 gr
Potetterte med sitronsaus har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Nøtter, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Potetterte med sitronsaus er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
150grmandler
100grMargarin
3dlsukker
4stkegg
200grkokte, kalde poteter

Sitronsaus:

2stkeggeplommer
2ssmelis
0,5stksitron, saft og skallet
2dlkremfløte




Kalorier og næringsinnhold i Potetterte med sitronsaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier322.983 936.35984.09Kcal
Protein6.1675.0818.77gram
Karbohydrat26.46322.4880.62gram
Kostfiber1.6620.235.06gram
Fett21.02256.1864.05gram
Mettet fett6.4378.3719.59gram
Salt0.182.180.55gram
Pris på oppskriftenKr 3.93Kr 47.90Kr 11.97.-
Hele oppskriften veier1 219 totalt1 219 pr porsj305 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4 stykker

Skåld og mal mandlene. Rør margarin og sukker lyst og luftig. Bland inn eggeplommene og rør godt.

Mos eller riv potetene og bland dem i sammen med mandlene. Stivpisk eggehvitene og skjær dem forsiktig i til slutt. Fyll røren i smurt form, 22-24 cm i diameter, og stek ved 175 C i ca 1 time. Prøv med stekepinne om den er gjennomstekt.

Rør eggeplommene godt opp med melis til sitronsausen. Tilsett sitronsaft og revet skall. Stivpisk fløten og bland inn til slutt. Dryss gjerne over litt revet sitronskall.

Server potetterten lunken med sitronsaus eller bare melis utrørt i sitronsaft. Pynt med hakkete mandler. Eller server vispet seterrømme ved siden av.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 5932)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-22
Oppdatert dato:2002-11-22
Lesere: 3177 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.