Purresild inneholder
155 Kalorier,
5 g Karbo,
11 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Purresild har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Purresild er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Purresild!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 155.48 | 744.89 | Kcal |
Protein | 10.69 | 51.21 | gram |
Karbohydrat | 5.23 | 25.06 | gram |
Kostfiber | 0.45 | 2.16 | gram |
Fett | 10.10 | 48.39 | gram |
Mettet fett | 2.26 | 10.83 | gram |
Salt | 1.51 | 7.22 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.03 | Kr 33.68 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 916 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 13,45 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær opp sildefiletene på skrå i pene biter. Legges lagvis i sildekrukken sammen med purreringer og grovklippet dill.
Bland sammen eddik, vann, sukker og krydder til laken, la den få et oppkok, og så bli helt kald. Bland så inn sitronsaft.
Hell den kalde laken over silden i krukken, og la silden stå og trekke i et par døgn før den serveres. Pynt med sitronskiver.
Varme, nykokte dillpoteter og knekkebrød/flatbrød med smør er et godt følge.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11409)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Konservering
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Lesere:
4450 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift