Rådyrmousse med konjakksaus inneholder
143 Kalorier,
6 g Karbo,
7 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Rådyrmousse med konjakksaus har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rådyrmousse med konjakksaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,1 poeng fra 7 lesere
Lesere:
9875 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rådyrmousse med konjakksaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 143.28 | 420.28 | Kcal |
Protein | 7.22 | 21.18 | gram |
Karbohydrat | 6.15 | 18.04 | gram |
Kostfiber | 0.94 | 2.76 | gram |
Fett | 8.75 | 25.67 | gram |
Mettet fett | 5.04 | 14.78 | gram |
Alkohol | 1.31 % | | | |
Salt | 0.92 | 2.69 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.49 | Kr 36.64 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 173 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 17,16 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Miks eller mal kjøttet til en fin farse. Bland i egg, salt, pepper, de knuste einerbærene, konjakk og tyttebærsyltetøy. Hell i fløten, litt om gangen.
Smør fire små ildfaste kopper eller former og fyll dem litt over halvfulle. Dekk dem med aluminiumsfolie. Sett dem i vannbad, nederst i ovnen ved 175 C og stek i ca 40 minutter. Fres løken i matfett til sausen. Dryss hvetemel over og hell i viltbuljong under omrøring. La det koke noen minutter. Tilsett konjakk, madeira og fløte. La det koke ytterligere noen minutter. Ha i salt og pepper.
Hvelv formene med rådyrmousse på porsjonstallerkener. Hell saus over og garner med smørstekte loffskiver skåret i trekanter, samt sukkererter, multer eller bjørnebær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10775)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift