Rådyrmousse med konjakksaus



Rådyrmousse med konjakksaus inneholder 143 Kalorier, 6 g Karbo, 7 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Rådyrmousse med konjakksaus har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Rådyrmousse med konjakksaus er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,1 poeng fra 7 lesere
Lesere: 9875 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
250grrådyrkjøtt
2stkegg
0,75tssalt
1krmhvit pepper
6stkeinerbær, tørkedeIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2sskonjakk
1sstyttebærsyltetøy
1dlkremfløte

Konjakksaus:

3ssløk, finhakket
1sssmør eller margarin
1,5sshvetemel
2dlviltbuljong
2sskonjakk
1ssmadeira
1dlkremfløte
0,25tssalt
0,25tshvit pepper, nykvernet

Garnering:

2skive(r)loff
100grsukkererter
2dlbjørnebær eller multer




Næringsdeklarasjon for Rådyrmousse med konjakksaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier143.28420.28Kcal
Protein7.2221.18gram
Karbohydrat6.1518.04gram
Kostfiber0.942.76gram
Fett8.7525.67gram
Mettet fett5.0414.78gram
Alkohol1.31 %
Salt0.922.69gram
Pris på oppskriftenKr 12.49Kr 36.64Kroner
Hele oppskriften veier1 173 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo17,16 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Miks eller mal kjøttet til en fin farse. Bland i egg, salt, pepper, de knuste einerbærene, konjakk og tyttebærsyltetøy. Hell i fløten, litt om gangen.

Smør fire små ildfaste kopper eller former og fyll dem litt over halvfulle. Dekk dem med aluminiumsfolie. Sett dem i vannbad, nederst i ovnen ved 175 C og stek i ca 40 minutter. Fres løken i matfett til sausen. Dryss hvetemel over og hell i viltbuljong under omrøring. La det koke noen minutter. Tilsett konjakk, madeira og fløte. La det koke ytterligere noen minutter. Ha i salt og pepper.

Hvelv formene med rådyrmousse på porsjonstallerkener. Hell saus over og garner med smørstekte loffskiver skåret i trekanter, samt sukkererter, multer eller bjørnebær.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10775)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Gravet rådyrfilet med tyttebærmarmelade.Gravet rådyrfilet med tyttebærmarmelade.
Denne retten har 112,28 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 17,62.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.