Rådyrsadel med solbærgelé inneholder
102 Kalorier,
2 g Karbo,
15 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Rådyrsadel med solbærgelé har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rådyrsadel med solbærgelé er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7197 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rådyrsadel med solbærgelé!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 101.73 | 379.83 | Kcal |
Protein | 14.62 | 54.59 | gram |
Karbohydrat | 2.41 | 9.00 | gram |
Kostfiber | 0.11 | 0.41 | gram |
Fett | 3.71 | 13.85 | gram |
Mettet fett | 2.16 | 8.06 | gram |
Salt | 1.21 | 4.53 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 20.92 | Kr 78.11 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 240 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 9,47 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens kjøttet for hinner. Gni sadelen inn med salt og pepper. Legg den i en langpanne. Smelt matfettet og pensle det over sadelen. Stikk inn et steketermometer fra kortsiden av sadelen. Sett sadelen midt i ovnen ved 225 C i ca 20 minutter. Senk temperaturen til 175 C og sett langpannen nederst i ovnen. Ved 65-70 C er sadelen lett rosa eller gjennomstekt. Dekk den med aluminiumsfolie og la den hvile mens du lager sausen.
Kok opp vannet og buljongterningen. Rør ut melet i fløten og ha den i buljongen. La sausen koke 5 minutter. Smak til med gelé, mysost, soya, salt og pepper. Skjær kjøttet i skrå skiver. Server med kokte poteter, grønnsaker og saus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10771)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift