Rådyrsadel med solbærgelé



Rådyrsadel med solbærgelé inneholder 102 Kalorier, 2 g Karbo, 15 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Rådyrsadel med solbærgelé har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Rådyrsadel med solbærgelé er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 7197 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
1,5kgrådyrsadel
1,5tssalt
1tsgrovmalt pepper
1ssknust rosépepperIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2sssmør eller margarin

Saus:

5dlsjy + vann
1stkbuljongterning
3sshvetemel
1dlfløte
1sssolbærgelé
2ssmysost, revet
1sssoya
1dashsalt
1dashpepper




Næringsdeklarasjon for Rådyrsadel med solbærgelé!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier101.73379.83Kcal
Protein14.6254.59gram
Karbohydrat2.419.00gram
Kostfiber0.110.41gram
Fett3.7113.85gram
Mettet fett2.168.06gram
Salt1.214.53gram
Pris på oppskriftenKr 20.92Kr 78.11Kroner
Hele oppskriften veier2 240 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo9,47 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Rens kjøttet for hinner. Gni sadelen inn med salt og pepper. Legg den i en langpanne. Smelt matfettet og pensle det over sadelen. Stikk inn et steketermometer fra kortsiden av sadelen. Sett sadelen midt i ovnen ved 225 C i ca 20 minutter. Senk temperaturen til 175 C og sett langpannen nederst i ovnen. Ved 65-70 C er sadelen lett rosa eller gjennomstekt. Dekk den med aluminiumsfolie og la den hvile mens du lager sausen.

Kok opp vannet og buljongterningen. Rør ut melet i fløten og ha den i buljongen. La sausen koke 5 minutter. Smak til med gelé, mysost, soya, salt og pepper. Skjær kjøttet i skrå skiver. Server med kokte poteter, grønnsaker og saus.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10771)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rådyrfilet med potetkaker.Rådyrfilet med potetkaker.
Denne retten har 102,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,27 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,43 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,87.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.