Rådyrstek med normannasaus inneholder
108 Kalorier,
2 g Karbo,
11 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Rådyrstek med normannasaus har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rådyrstek med normannasaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 6 lesere
Lesere:
18883 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rådyrstek med normannasaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 107.76 | 450.91 | Kcal |
Protein | 11.00 | 46.03 | gram |
Karbohydrat | 1.65 | 6.90 | gram |
Kostfiber | 0.19 | 0.80 | gram |
Fett | 5.36 | 22.43 | gram |
Mettet fett | 1.83 | 7.66 | gram |
Alkohol | 1.22 % | | | |
Salt | 0.89 | 3.74 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 17.83 | Kr 74.61 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 511 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,12 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland marinaden og legg i steken. La den marineres i ca 1 døgn.
Ta den opp og gni den inn med salt. Smør matfett på et stykke aluminiumsfolie og legg det over steken. Stikk inn et steketermometer.
Legg steken i en langpanne og sett den inn i ovnen ved 175 C. Ta bort folien etter ca 30 minutter. Stek til termometeret viser 72 C, ca 1 1/2 time. Sil og kok opp marinaden. Spe med sjyen fra steken. Ha i jevningen, mel utrørt i litt kaldt vann. Kok i 5 minutter. Visp i fløten og osten. Smak til med gelé, salt og pepper. Server steken med kokte poteter, saus, salat og grønnsaker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10776)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift