Rådyrstek med normannasaus inneholder
110 Kalorier,
2 g Karbo,
11 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Rådyrstek med normannasaus har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rådyrstek med normannasaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rådyrstek med normannasaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 109.54 | 458.36 | Kcal |
Protein | 11.00 | 46.03 | gram |
Karbohydrat | 1.65 | 6.90 | gram |
Kostfiber | 0.18 | 0.75 | gram |
Fett | 5.56 | 23.27 | gram |
Mettet fett | 1.92 | 8.03 | gram |
Alkohol | 1.22 % | | | |
Salt | 0.90 | 3.76 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 17.83 | Kr 74.61 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 511 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,02 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland marinaden og legg i steken. La den marineres i ca 1 døgn.
Ta den opp og gni den inn med salt. Smør matfett på et stykke aluminiumsfolie og legg det over steken. Stikk inn et steketermometer.
Legg steken i en langpanne og sett den inn i ovnen ved 175 C. Ta bort folien etter ca 30 minutter. Stek til termometeret viser 72 C, ca 1 1/2 time. Sil og kok opp marinaden. Spe med sjyen fra steken. Ha i jevningen, mel utrørt i litt kaldt vann. Kok i 5 minutter. Visp i fløten og osten. Smak til med gelé, salt og pepper. Server steken med kokte poteter, saus, salat og grønnsaker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 6 lesere
Lesere:
18300 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10776)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift