Rådyrstek med normannasaus





Rådyrstek med normannasaus inneholder 110 Kalorier, 2 g Karbo, 11 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Rådyrstek med normannasaus har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Rådyrstek med normannasaus er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
1,25kgrådyrstek
2tssalt
50grmargarin eller smør

Marinade:

0,5dlolje
3dlrødvin
1stkrødløk i skiver
1stklaurbærblad
Ca 4,5sspersille, hakket
1ssknuste einerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!

Sjysaus:

5dlsjy
1sshvetemel
1dlfløte
25grnormannaost
1ssgelé
1ssgelé


Annonse



Næringsdeklarasjon for Rådyrstek med normannasaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier109.90459.87Kcal
Protein11.0046.03gram
Karbohydrat1.656.90gram
Kostfiber0.180.75gram
Fett5.6023.43gram
Mettet fett1.968.20gram
Alkohol1.22 %
Salt0.903.77gram
Pris på oppskriftenKr 17.83Kr 74.61Kroner
Hele oppskriften veier2 511 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland marinaden og legg i steken. La den marineres i ca 1 døgn.

Ta den opp og gni den inn med salt. Smør matfett på et stykke aluminiumsfolie og legg det over steken. Stikk inn et steketermometer.

Legg steken i en langpanne og sett den inn i ovnen ved 175 C. Ta bort folien etter ca 30 minutter. Stek til termometeret viser 72 C, ca 1 1/2 time. Sil og kok opp marinaden. Spe med sjyen fra steken. Ha i jevningen, mel utrørt i litt kaldt vann. Kok i 5 minutter. Visp i fløten og osten. Smak til med gelé, salt og pepper. Server steken med kokte poteter, saus, salat og grønnsaker.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10776)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Lesere: 17672 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.