Fotograf:Dansukker Nå skyter rabarbraen i været, og det er på tide å høste de første spede stilkene. Rabarbraen, som opprinnelig kommer fra Kina, ble tidligere ansett for å ha styrkende egenskaper. Rabarbrapai er en klassiker, men alternativene er mange og lekre.
Her som syltetøy sammen med jordbær
Oppskriften inneholder 209 Kalorier, 51 g Karbo, 0 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
Bland alle ingrediensene i en kasserolle, og kok i 5 minutter under omrøring. Skum godt av. Hell over på varme, rene glass. Sett på lokk. Oppbevares kjølig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33036)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Syltetøy/gele Innlagt dato:2017-05-26
Oppdatert dato:2017-05-26