Fotograf:Dansukker Prøv deg gjerne frem med ulike krydder og smakstilsetninger, slik at du får rabarbramarmeladen akkurat slik du vil ha den. Denne rabarbramarmeladen med smak av kardemomme og vanilje passer til alt fra ristet brød til kakefyll.
Oppskriften inneholder 209 Kalorier, 50 g Karbo, 1 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
Skyll rabarbraen og skjær den i skiver. Bland den deretter med syltesukker og kardemomme i en kasserolle.
Del vaniljestangen på midten og deretter en gang til på midten. Tilsett i kasserollen. La koke i 5 minutter.
Skum godt av. Ta ut vaniljestangen og miks marmeladen slik at det blir igjen litt biter.
Hell marmeladen over på varme, rene glass. Skru på lokket. Oppbevar kjølig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 34978)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Syltetøy/gele Innlagt dato:2020-05-12
Oppdatert dato:2020-05-12