Fotograf:Frukt.no Dette er et enkelt og godt syltetøy med en ren smak av rabarbra. Du kan gjerne doble oppskriften. Dette syltetøyet får garantert ben å gå på. Nydelig som pålegg og til desserter.
Oppskriften inneholder 117 Kalorier, 27 g Karbo, 1 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
Skyll rabarbraen og del i biter.
Ha rabarbrabitene i en kjele sammen med sukker og kok opp.
Senk temperaturen og la det putre til rabarbraen er mør og du har fått en fin konsistens, ca. 10 minutter.
Ha rabarbrasyltetøyet over på et stort, rent, varmt glass som rommer ½ liter eller 2 små glass.
Skur på lokk og avkjøl.
Du kan smakstilsette rabarbrasyltetøy under kokingen med et dryss av kanel, en vaniljestang, litt appelsinsaft og/eller litt revet ingefær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 36570)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Syltetøy/gele Innlagt dato:2022-08-12
Oppdatert dato:2022-08-12