Fotograf:
Mat.no
Rabarbragrøt m/ kremklatt inneholder
77 Kalorier,
18 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Rabarbragrøt m/ kremklatt har ingen allergener
Rabarbragrøt m/ kremklatt er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5542 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rabarbragrøt m/ kremklatt!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 77.17 | 166.69 | Kcal |
Protein | 0.22 | 0.48 | gram |
Karbohydrat | 18.39 | 39.72 | gram |
Kostfiber | 1.14 | 2.46 | gram |
Fett | 0.05 | 0.11 | gram |
Mettet fett | 0.02 | 0.04 | gram |
Salt | 0.00 | 0.01 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.37 | Kr 5.12 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 864 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 95,32 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp rabarbra, halvparten av sukkeret og vann ca. 8 minutter. Smak til med resten av sukkeret og kanel. Hvis du bruker kanelstang skal den kokes med fra begynnelsen av. Rør potetmel ut med 3 ss kaldt vann og tilsett den som en stråle i den kokende massen.
Ta eventuelt ut kanelstangen og hell grøten i en pen bolle. Strø på litt sukker slik at det ikke dannes snerk. server rabarbragrøt lunken eller avkjølt med litt vispet kremfløte på.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 2118967696)
Kategori:
Grøt
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-09
Oppdatert dato:2002-05-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift