Fotograf:
Mat.no
Rabarbragrøt med kvann inneholder
87 Kalorier,
20 g Karbo,
1 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Rabarbragrøt med kvann har ingen allergener
Rabarbragrøt med kvann er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6693 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rabarbragrøt med kvann!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 87.33 | 296.70 | Kcal |
Protein | 0.50 | 1.70 | gram |
Karbohydrat | 19.98 | 67.88 | gram |
Kostfiber | 2.21 | 7.51 | gram |
Fett | 0.11 | 0.37 | gram |
Mettet fett | 0.06 | 0.20 | gram |
Salt | 0.01 | 0.02 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.70 | Kr 15.97 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 359 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 91,51 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok rabarbra og kvann i vannet til de er møre ca. 8 minutter. Tilsett sukker og rør til det er oppløst. Rør sammen et par spiseskjeer kaldt vann og potetmelet og tilsett dette i rabarbraen under røring. Varm grøten forsiktig opp mot kokepunktet. Det skal ikke koke.
Hell grøten i pen serveringsbolle og dryss over litt sukker slik at det ikke dannes snerk. Dekk bollen med plast og sertt grøten til avkjøling.
Server rabarbragrøten med fløtemelk eller vaniljesaus til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 2118967697)
Kategori:
Grøt
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-09
Oppdatert dato:2002-05-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift