Rabarbrakompott fra Sogn inneholder
66 Kalorier,
15 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Rabarbrakompott fra Sogn har ingen allergener
Rabarbrakompott fra Sogn er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7860 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rabarbrakompott fra Sogn!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 66.04 | 239.40 | Kcal |
Protein | 0.47 | 1.70 | gram |
Karbohydrat | 14.78 | 53.58 | gram |
Kostfiber | 2.07 | 7.50 | gram |
Fett | 0.10 | 0.36 | gram |
Mettet fett | 0.05 | 0.18 | gram |
Salt | 0.01 | 0.02 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.32 | Kr 15.66 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 900 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 89,52 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok sukkerlake til den er klar og skum. Vask rabarbraen godt og skjær den i store stykker. Ha de i laken litt om gangen og kok de møre.
Ta de opp og legg i skåler. Når alt er kokt helles laken over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 14026)
Kategori:
Dessert
Land:
Norge
Fylke:
Sogn og Fjordan
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-26
Oppdatert dato:2003-05-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift