Fotograf:klausneu
Rabarbrapai med smuldredeig inneholder 250 Kalorier, 37 g Karbo, 2 g Protein og 10 g Fett pr 100 gr Rabarbrapai med smuldredeig har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Rabarbrapai med smuldredeig med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
249.86
2 561.07
320.13
Kcal
Protein
1.72
17.63
2.20
gram
Karbohydrat
36.55
374.64
46.83
gram
Kostfiber
2.22
22.76
2.84
gram
Fett
10.26
105.17
13.15
gram
Mettet fett
6.48
66.42
8.30
gram
Salt
0.14
1.43
0.18
gram
Pris på oppskriften
Kr 5.20
Kr 53.30
Kr 6.66
.-
Hele oppskriften veier
1 025 totalt
1 025 pr porsj
128 pr stk
gram
Lavkarbo energi er
58,51 %
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
stykker
Smuldre hvetemel og smør, bland sukker i. Skyld rabarbraene og skjær dem i stykker à 2 cm. Bland sukker med potetmel. Legg rabarbraene i et smurt ovnfast fat. Dryss sukker med potetmel over rabarbraene. Rist fatet så sukker og potetmel fordeles mellom rabarbrastykkene. Fordel smuldredeigen over rabarbraene. Sett fatet i en forvarmet ovn ved 225° i ca 25 min. Serveres lunken med krem eller vaniljeis til.
Tips:
Stikkelsbær, matepler og andre syrlige frukter, kan erstatte rabarbraene i denne oppskrift..
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Alletiders kogebog
(Intern: 22273)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Dessertpai/terte Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2006-06-22
Oppdatert dato:2018-12-31
Lesere: 91921 totalt.