Fotograf:
Mat.no
Rabarbrapai med marengs inneholder
227 Kalorier,
28 g Karbo,
3 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Rabarbrapai med marengs har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rabarbrapai med marengs er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Rabarbrapai med marengs med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 227.17 | 2 720.93 | 680.23 | Kcal |
Protein | 3.48 | 41.68 | 10.42 | gram |
Karbohydrat | 28.29 | 338.84 | 84.71 | gram |
Kostfiber | 2.21 | 26.47 | 6.62 | gram |
Fett | 10.63 | 127.32 | 31.83 | gram |
Mettet fett | 6.67 | 79.89 | 19.97 | gram |
Salt | 0.19 | 2.23 | 0.56 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.91 | Kr 58.81 | Kr 14.70 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 198 totalt | 1 198 pr porsj | 299 pr stk | gram |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 4
stykker
Hakk mel, smør og sukker sammen med en kniv. Tilsett kaldt vann og arbeid deigen raskt sammen med fingertuppene. La den hvile kaldt en stund.
Kjevle ut deigen til en rund leiv og kle bunnen og kantene i en paiform med den.
Fyll med smått oppskåret rabarbra, som legges lagvis med sammenblandet sukker og potetmel. Potetmelet trekker til seg noe av den saften som dannes av rabarbraen. Brett paikanten inn over frukten.
Stek paien ved 225 C i 35-40 minutter.
Pisk imens eggehvitene til marengsen stive, ha i sukker og pisk noen minutter til.
Sprøyt marengsmassen ut i gitter over paien og sett den inn i ovnen igjen, ved noe lavere temperatur. La den stå til marengsen har fått litt farge.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12503)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessertpai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Lesere:
12048 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift