Fotograf:
Kylling.no
Lun rabarbra med sprøtt lokk inneholder
173 Kalorier,
26 g Karbo,
3 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Lun rabarbra med sprøtt lokk har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lun rabarbra med sprøtt lokk er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7402 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Lun rabarbra med sprøtt lokk med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 173.41 | 3 055.74 | 763.94 | Kcal |
Protein | 2.94 | 51.81 | 12.95 | gram |
Karbohydrat | 25.68 | 452.52 | 113.13 | gram |
Kostfiber | 2.06 | 36.30 | 9.08 | gram |
Fett | 6.09 | 107.31 | 26.83 | gram |
Mettet fett | 2.59 | 45.64 | 11.41 | gram |
Salt | 0.07 | 1.27 | 0.32 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.93 | Kr 86.87 | Kr 21.72 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 762 totalt | 1 762 pr porsj | 441 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 59,23 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 4
porsjoner
Lag smuldreblandingen først. Bland mel og sukker i en bolle og smuldre smøret i blandingen. Tilsett mandelflak og bland godt til en jevn, smulete masse.
Skjær topp og bunn av rabarbrastilkene og skrell dem om nødvendig. Kutt dem i 2 cm biter. Bland sukker, potetmel og kanel og vend dette inn i rabarbraen. Ha alt i en smurt ildfast form. Dryss over smuldre-toppingen og litt ekstra mandelflak. Bak ved 190° i ca 30 minutter.
Skrap ut vaniljefrøene og ha dem i en kjele sammen med resten av ingrediensene. Varm opp under omrøring til kremen blir passe tykk. Pass på at den ikke koker. Avkjøl i kaldt vann. Rør under avkjøling for å unngå snerk.
Server rabarbraen lun med hjemmelaget vaniljesaus til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 27145)
Tilberedningstid:
45 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessertpai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-06-16
Oppdatert dato:2010-06-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift