Fotograf:
Frukt.no
Rabarbra og jordbær terte inneholder
199 Kalorier,
23 g Karbo,
3 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Rabarbra og jordbær terte har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rabarbra og jordbær terte er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Rabarbra og jordbær terte med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 199.40 | 3 071.64 | 383.95 | Kcal |
Protein | 3.38 | 52.07 | 6.51 | gram |
Karbohydrat | 22.65 | 348.91 | 43.61 | gram |
Kostfiber | 2.55 | 39.28 | 4.91 | gram |
Fett | 10.02 | 154.35 | 19.29 | gram |
Mettet fett | 4.66 | 71.78 | 8.97 | gram |
Salt | 0.11 | 1.68 | 0.21 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.68 | Kr 87.50 | Kr 10.94 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 540 totalt | 1 540 pr porsj | 193 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 45,43 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
stykker
Riv marsipan (mandelmassen) på rivjern og bland med smør til en glatt deig. Tilsett 1/2 egg (gjem resten til pensling) og mel. Arbeid raskt sammen til en deig som får hvile kaldt ca. 1 time. Kjevle ut ca. 2/3 av deigen og kle en smurt paiform. Forstek paiskallet midt i ovnen ved 200 grader ca. 10 minutter.
Skjær rabarbra i små biter og legg i paien. Skjær jordbær i to og legg over rabarbraen. Strø over en blanding av potetmel og sukker. Trill resten av deigen til smale lengder som legges i rutemønster over paien.
Pensle med resten av egget og stek paien 20-25 minutter ved 200 grader til rabarbra og jordbær er myke.
Avkjøl paien og server med krem, vaniljeis eller vaniljesaus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 25213)
Kategori:
Dessertpai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-10-18
Oppdatert dato:2008-10-18
Lesere:
6596 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift