Fotograf:
Kylling.no
Rabarbrapai med eggekrem inneholder
192 Kalorier,
27 g Karbo,
4 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Rabarbrapai med eggekrem har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rabarbrapai med eggekrem er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 4 lesere
Lesere:
10148 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Rabarbrapai med eggekrem med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 191.74 | 4 754.96 | 594.37 | Kcal |
Protein | 3.74 | 92.75 | 11.59 | gram |
Karbohydrat | 26.70 | 662.13 | 82.77 | gram |
Kostfiber | 2.32 | 57.53 | 7.19 | gram |
Fett | 7.26 | 180.04 | 22.51 | gram |
Mettet fett | 3.85 | 95.48 | 11.93 | gram |
Salt | 0.10 | 2.45 | 0.31 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.76 | Kr 118.04 | Kr 14.76 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 480 totalt | 2 480 pr porsj | 310 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 55,7 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
stykker
Smuldre sammen smør, mel og sukker. Elt inn én og én eggeplomme, og spe med vann til fin konsistens. Sett paideigen kaldt i 1/2 time.
Kjevle ut deigen til en leiv og kle formen. Skjær vekk overflødig deig. Skrell rabarbraen, skjær den i 2-3 cm lange biter og fordel dem i formen samen med sukker og potetmel. Kjevle ut resten av paideigen og skjær lange strimler med en bakkelsspore. Legg strimlene som et gitter over paien. Pensle gitteret med sammenvispet egg og stek paien ved 200 °C i ca. 30-40 minutter. Server paien lun med eggekrem ved siden av.
Skrap ut vaniljefrøene og ha dem i en kjele sammen med resten av ingrediensene. Varm opp under omrøring til kremen begynner å tykne fra bunnen. Trekk kjelen til side når det tykner raskere enn du rekker å røre jevnt, ellers kan kremen «sprekke». Sett kjelen tilbake på platen for å tykne videre til passe konsistens. Avkjøl i kaldt vann.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 17846)
Kategori:
Dessertpai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-05-24
Oppdatert dato:2004-05-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift