Fotograf:
Frukt.no
Rabarbrasuppe - vårens beste inneholder
82 Kalorier,
15 g Karbo,
0 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Rabarbrasuppe - vårens beste har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rabarbrasuppe - vårens beste er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,7 poeng fra 9 lesere
Lesere:
17138 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rabarbrasuppe - vårens beste!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 81.90 | 505.51 | Kcal |
Protein | 0.45 | 2.78 | gram |
Karbohydrat | 14.57 | 89.93 | gram |
Kostfiber | 1.46 | 9.01 | gram |
Fett | 2.10 | 12.96 | gram |
Mettet fett | 1.31 | 8.09 | gram |
Salt | 0.01 | 0.05 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.56 | Kr 21.97 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 469 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 71,15 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Kok opp vann, sukker, splittet vaniljestang, kanel, saften av 2 lime og ingefær. Rør til sukkeret er oppløst og sil laken. Kok opp igjen.
2. Dra skinnet av rabarbraen og skjær den i 1/2cm tykke skiver og kok den 5 minutt i laken.
3. Rør potetmel ut i kald saft og rør denne i suppen. Gi suppen kun et oppkok, sett til avkjøling.
4. Server suppen lunken med pisket rømme tilsatt sukker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 20855)
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-11-12
Oppdatert dato:2005-11-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift