Fotograf:Synøve Dreyer Raggmunkar er populær husmannskost i Sverige, og bedre kjent som potetpannekaker her hos oss. Enkel, rask og mettende mat med masse smak.
3. Tørk potetene med litt papir og riv dem grovt på rivjern. Visp sammen egg og blend inn i potetene. Krydre med muskat, salt og pepper.
4. Varm en stekepanne og ha i smør. Bruk en skje og form tre-fire raggmunker i stekepannen. Stek dem gyllenbrune og sprø på begge sider. Løft dem over på en tallerken og hold dem varme mens du steker resten på samme måte.
5. Server raggmunkene varme med stekt flesk og tyttebær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kylling.no
(Intern: 25160)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pannekaker Diett/allergi:
Uten melk Land:
Sverige Innlagt dato:2008-10-11
Oppdatert dato:2022-10-16