Raggmunkar med fläsk och lingon (potetlapper)



Raggmunkar med fläsk och lingon (potetlapper) oppskrift.
Fotograf: Synøve Dreyer
Raggmunkar er populær husmannskost i Sverige, og bedre kjent som potetpannekaker her hos oss. Enkel, rask og mettende mat med masse smak.

Oppskriften inneholder 95 Kalorier, 12 g Karbo, 4 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Raggmunkar med fläsk och lingon (potetlapper) er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 5 poeng fra 3 lesere
Lesere: 7484 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
Ca 1kgpoteter
4stkegg
0,25tsfinrevet muskatnøtt
1,5tssalt
0,5tskvernet pepper
1dashsmør til steking

Til servering :

stekt flesk/stekt bacon
tyttebærsyltetøy




Næringsdeklarasjon for Raggmunkar med fläsk och lingon (potetlapper)!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier95.01252.82Kcal
Protein4.0410.75gram
Karbohydrat11.9231.72gram
Kostfiber1.594.23gram
Fett3.118.28gram
Mettet fett1.143.03gram
Salt1.062.81gram
Pris på oppskriftenKr 2.17Kr 5.77Kroner
Hele oppskriften veier1 064 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo50,18 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1. Skrell poteter og sett til side i litt vann.

2. Stek flesk i tynne skiver og hold det varmt.

3. Tørk potetene med litt papir og riv dem grovt på rivjern. Visp sammen egg og blend inn i potetene. Krydre med muskat, salt og pepper.

4. Varm en stekepanne og ha i smør. Bruk en skje og form tre-fire raggmunker i stekepannen. Stek dem gyllenbrune og sprø på begge sider. Løft dem over på en tallerken og hold dem varme mens du steker resten på samme måte.

5. Server raggmunkene varme med stekt flesk og tyttebær.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
(Intern: 25160)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pannekaker
Diett/allergi: Uten melk
Land: Sverige
Innlagt dato:2008-10-11
Oppdatert dato:2022-10-16


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Raggmunkar med fläsk och lingon (potetlapper).Raggmunkar med fläsk och lingon (potetlapper).
Denne retten har 95,01 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,92 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,11 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,17.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Søtpotetpannekaker med kanelkokte epler.Søtpotetpannekaker med kanelkokte epler.
Denne retten har 129,37 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,73 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,06.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tyske potetpannekaker.Tyske potetpannekaker.
Denne retten har 90,46 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,95 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,48 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,83.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.