Roastbeef med potetsalat og ristede løk inneholder
91 Kalorier,
10 g Karbo,
5 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Roastbeef med potetsalat og ristede løk har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Roastbeef med potetsalat og ristede løk er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Roastbeef med potetsalat og ristede løk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 91.27 | 271.87 | Kcal |
Protein | 5.06 | 15.07 | gram |
Karbohydrat | 9.61 | 28.63 | gram |
Kostfiber | 1.49 | 4.44 | gram |
Fett | 3.29 | 9.80 | gram |
Mettet fett | 1.77 | 5.27 | gram |
Salt | 0.19 | 0.56 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.67 | Kr 16.89 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 192 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 42,11 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Potetsalat:
Potetene skrelles og kokes i ca. en halv time og settes på kjøl. Cremefraichen, en halv hakket løk, karri, grov sennep, purre salt og pepper blandes sammen. De avkjølte poteter skjæres i passende stykker og vendes forsiktig i dressingen. Det er best at tilberede potetsalaten et par timer før servering.
Ristede løk:
Løk pilles og skjæres i tynne skiver og friteres i vindruekjerneolje ved svak varme, til de er gyldne og sprø.
På skiver av roastbeef anrettes potetsalat og ristede løk. Server med Bisca Digestive Fullkorn
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Bisca
(Intern: 27545)
Tilberedningstid:
45 min + avkjøling
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-10-03
Oppdatert dato:2010-10-03
Lesere:
2994 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift