Fotograf:Nirus Verden Jeg bruker de som veganske pølser sammen med krydret potetsalat i lompe eller med salat. De blir litt myke og ikke veldig faste, men det gjør da ingenting. Det er smaken som teller. Dersom du ønsker en fastere konsistens, kan en loffskive bløtlegges og blandes i massen etter at alt vannet er presset ut. Da blir de ikke glutenfrie, vel og merke.
mvh Niru Kumra
Oppskriften inneholder 148 Kalorier, 18 g Karbo, 6 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
Legg grillspyd i bløt minimum i en halv time.
Skrell poteter og riv de grovt på rivjern, knus røde bønner og bland alt til melen masse.
Fordel massen på spyd, pensle med olje og stek midt i stekeovnen på 250 grader i 10 minutter.
Pensle med olje igjen og stek videre 5-8 minutter.
Serveres med raita og for eksempel mango og lime chutney.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Nirus Verden
(Intern: 33138)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Smårett Diett/allergi:
Veganer Land:
India Innlagt dato:2017-07-14
Oppdatert dato:2017-07-14