Fotograf:
Mat.no
Rødbetsuppe (borstsj) inneholder
52 Kalorier,
3 g Karbo,
1 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Rødbetsuppe (borstsj) har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rødbetsuppe (borstsj) er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
24098 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rødbetsuppe (borstsj)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 51.73 | 234.19 | Kcal |
Protein | 0.68 | 3.08 | gram |
Karbohydrat | 3.46 | 15.66 | gram |
Kostfiber | 1.07 | 4.84 | gram |
Fett | 3.67 | 16.62 | gram |
Mettet fett | 1.41 | 6.38 | gram |
Salt | 0.85 | 3.85 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.70 | Kr 7.70 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 811 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 26,75 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vask rødbetene og skrell dem. Legg skallene, karve, nellik og laurbærblad i vannet i en kasserolle. Kok det opp og la det surre 20 min. Rengjør de andre grønsakene. Finsnitt løken, skrell poteten. Rasp rødbetene, poteten og gulrøttene grovt.
Stek løken i en gryte med olje. Tilsett alle grønnsakene, stek dem litt og hell buljongen gjennom en sikt oppi gryten. La det surre i 10 min. Tilsett salt etter behov. Ta gryten fra komfyren, tilsett sitronsaften forsiktig etter behov. Suppen skal ikke koke lenger!
Serveringstips:
Ha rømmen oppi en bolle, eventuelt blandet med nypresset hvitløk eller finsnittet gressløk. Server rømmen ved siden av suppen. Pynt med dillblad.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Helios
(Intern: 2221)
Kategori:
Suppe
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Russland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-10-25
Oppdatert dato:2002-10-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift