Røye bakt i fjellbjørk inneholder
128 Kalorier,
0 g Karbo,
16 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Røye bakt i fjellbjørk har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Røye bakt i fjellbjørk er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Røye bakt i fjellbjørk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 128.30 | 500.37 | Kcal |
Protein | 16.10 | 62.79 | gram |
Karbohydrat | 0.00 | 0.00 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 7.10 | 27.69 | gram |
Mettet fett | 1.20 | 4.68 | gram |
Salt | 0.12 | 0.47 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.00 | Kr 46.80 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 780 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vask og rens fisken og legg litt smør i buken. Gni fiskene inn med salt. Pakk godt inn med tynne, løvfulle kvister av fjellbjørk.
Ta løvet av noen kvister og vikk dem opp slik at de blir myke. Bruk dem som hyssing og bind løvet fast rundt fisken.
Dypp hele pakken i vann, slik at det ikke tar fyr. Legg dem godt inn i glørne og la dem ligge slik i 20 minutter, eller til du er sikker på at fisken er ferdig.
Når du skal fortære fisken pakker du den ut. Fiskeskinnet vil som regel sitte fast i løvet.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11320)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Lesere:
3777 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift