Fotograf:
Synøve Dreyer
Helgrillet fisk er deilig sommermat, og enkelt når du skal grille til mange. I denne oppskriften fyller du ishavsrøye med urter, som du gjerne kan bytte etter smak. Oppskriften inneholder
174 Kalorier,
12 g Karbo,
14 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-sesam, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Hel ishavsrøye med byggrisotto er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3367 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Hel ishavsrøye med byggrisotto!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 173.73 | 478.28 | Kcal |
Protein | 13.81 | 38.02 | gram |
Karbohydrat | 11.63 | 32.02 | gram |
Kostfiber | 1.65 | 4.54 | gram |
Fett | 7.63 | 21.01 | gram |
Mettet fett | 2.24 | 6.17 | gram |
Salt | 0.14 | 0.38 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.96 | Kr 32.93 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 101 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 26,77 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skyll og tørk ishavsrøyen, skjær av hodet og finner, men la sporen sitte på. Skjær 2-3 skråsnitt over ryggen, dryss salt og pepper i snittene og inni ishavsrøyen.
Bland finhakkede urter og fyll dem i buken på ishavsrøyen.
Pensle med olje og legg ishavsrøyen i en dobbel grillrist. Grill ca. 5-6 minutter på hver side, men pass på at den ikke blir brent.
Risotto
Kok byggris etter anvisning på pakken. Rør inn smør, fløte, revet parmesanost og finhakket persille. Smak til med salt og pepper.
Skjær tomat i små terninger og dryss over risottoen.
Server grillet ishavsrøye med risotto og salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 29232)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Grillmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-03-10
Oppdatert dato:2013-03-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift