Sett ovnen på 250 °C, og kle et bakebrett med bakepapir.
Visp egg, sukker og vaniljesukker lyst og luftig.
Bland hvetemel og bakepulver, kanel og sitronskall, rør dette forsiktig ned i eggedosisen, og spre jevnt ut over bakepapiret.
Stekes midt i ovnen i ca. 5 minutter. Strø litt sukker på rullekaken, hvelv den på et bakepapir og dra forsiktig av papiret.
Til mascarponekremen vispes kremfløten lett og blandes med mascarponeosten. Sikt inn melis, og bland forsiktig inn fikenmarmeladen.
Spre kremen over rullekaken, og rull sammen. Oppbevar kjølig.
Sikt over melis ved servering, og legg på bær etter eget ønske.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33869)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Rullekake Innlagt dato:2018-04-11
Oppdatert dato:2018-04-13
Lesere: 793 totalt.