Fotograf:Matprat.no Dette er en salat for livsnytere som vil kombinere fyldige smaker med mye tid på solsengen. Spekemat gjør seg utmerket i salater med sin litt salte, fyldige smak og komplimenterer den karateristiske smaken hos blåmuggost. Ta frem vinen, legg deg godt til rette på solsengen og nyt mat, vin og været når sommeren er her.
1. Del sukkererter og asparges i to. Gi dem et oppkok i lettsaltetvann og avkjøl.
2. Del physalisene i to. Bland sukkererter, asparges, physalis, salat og valnøtter i en bolle.
3. Smuldre opp blåmuggosten i litt rødvinseddik og bland inn i salaten.
Server med brød til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 23838)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Salat Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2007-06-08
Oppdatert dato:2022-10-07