Shepherds pie (Hyrde pai) inneholder
131 Kalorier,
8 g Karbo,
6 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Shepherds pie (Hyrde pai) har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Shepherds pie (Hyrde pai) er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,6 poeng fra 7 lesere
Lesere:
16715 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Shepherds pie (Hyrde pai) med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 131.08 | 2 597.85 | 649.46 | Kcal |
Protein | 5.98 | 118.52 | 29.63 | gram |
Karbohydrat | 7.78 | 154.19 | 38.55 | gram |
Kostfiber | 1.57 | 31.12 | 7.78 | gram |
Fett | 8.10 | 160.53 | 40.13 | gram |
Mettet fett | 3.35 | 66.39 | 16.60 | gram |
Salt | 0.11 | 2.14 | 0.54 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.63 | Kr 71.94 | Kr 17.99 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 982 totalt | 1 982 pr porsj | 495 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 23,74 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 4
stykker
Potetene skrelles og kokes møre i usaltet vann. Vannet helles fra og potetene piskes til mos med eggene. Mosen smakes til med salt og pepper.
Fyll:
Løk og gulerøtter skjæres i små terninger og svitses i en gryte i margarinen sammen med kjøtt og karry. Vann og tomatpure tilsettes, og fyllet smakes til med salt og pepper.
Fyllet fordeles i bunnen av et ovnfast fat. Potetmosen has over og drysses med rasp, Litt smørklatter fordeles øverst.
Settes i ovnen på midterste ribbe ca 40 min. ved 200 grader, til overflaten er gylden.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22892)
Kategori:
Pai/terte
Land:
England
Innlagt dato:2006-10-06
Oppdatert dato:2006-10-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift