Fotograf:
Matprat.no
Pai med lammekjøtt inneholder
141 Kalorier,
6 g Karbo,
6 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Pai med lammekjøtt har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Selleri, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pai med lammekjøtt er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4482 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pai med lammekjøtt!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 141.35 | 825.52 | Kcal |
Protein | 6.30 | 36.79 | gram |
Karbohydrat | 6.15 | 35.92 | gram |
Kostfiber | 1.27 | 7.42 | gram |
Fett | 9.89 | 57.76 | gram |
Mettet fett | 5.16 | 30.14 | gram |
Salt | 0.62 | 3.61 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.88 | Kr 34.34 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 920 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 17,4 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Skjær kjøttet i 2 cm terninger og brun det raskt i stekepannen.
2. Hakk løken og skjær potet og grønnsaker i terninger. Kok dette ca. 5 minutter i buljong tilsatt eddik. Ta vare på 2 dl av kokevannet til bruk i sausen.
3. Lag saus av margarin, mel, buljong og fløte. Smak til med salt og krydder. Bland grønnsaker, kjøtt og erter i sausen. Hell blandingen i en ildfast form ca. 25 cm i diameter og 4-5 cm dyp.
4. Kjevle butterdeigplatene til en leiv litt større enn formen og legg den over som lokk. Pensle med melk og skjær små snitt med en skarp kniv så dampen slipper ut.
5. Stek på 200° C ca. 25 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 2118967820)
Kategori:
Pai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-12
Oppdatert dato:2002-05-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift