Sindres stripete sjokokake inneholder
300 Kalorier,
31 g Karbo,
5 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Sindres stripete sjokokake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sindres stripete sjokokake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3700 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sindres stripete sjokokake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 300.05 | 4 492.89 | 374.41 | Kcal |
Protein | 4.69 | 70.23 | 5.85 | gram |
Karbohydrat | 31.48 | 471.38 | 39.28 | gram |
Kostfiber | 1.23 | 18.42 | 1.53 | gram |
Fett | 16.99 | 254.40 | 21.20 | gram |
Mettet fett | 10.16 | 152.13 | 12.68 | gram |
Salt | 0.20 | 3.04 | 0.25 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.70 | Kr 70.38 | Kr 5.86 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 497 totalt | 1 497 pr porsj | 125 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 41,96 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Kjempefin til barnebursdag,deilig blanding av sjokolade og vaniljekrem.
Slik gjør du
Bunn:
Pisk egg og sukker til luftig eggedosis. Rør i smeltet, avkjølt smør og mel blandet med kakao. Hell røren i en smurt og strødd form,22 cm og stek kaken nede i ovnen ved 175C i ca.30 min.Den skal være litt fuktig inni.Avkjøl kaken i formen.Ta bort ringen rundt formen, men la kaken stå på bunnplaten. Sett ringen tilbake når fyllet bres over.
Legg ferdig vaniljekrem over kakenog la den stå kaldt til moussen legges på.
Mousse:
Brekk sjokoladen i biter og smelt den over vannbad. Avkjøl den litt. Visp eggeplommer og melis lett og luftig og bland i kaffe. Stivpisk fløten og eggehviten hver for seg. Bland først sjokolade i eggedosisen, vend så inn kremen og til slutt eggehvitene. Bre moussen over vaniljekremen. Dekk formen med folie og la kaken stå kaldt til fyllet er stivnet.
Pynt med det du ønsker etter anledningen.
Spesielle egenskaper
Barnas favoritt, Rask å lage
Kilde:
Wibeke
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kakemonsen
(Intern: 1343)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-09-08
Oppdatert dato:2002-09-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift