Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Sitronterte fra dansukker oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Sitronterte fra dansukker



Sitronterte fra dansukker oppskrift.
Fotograf: Dansukker
Frisk og god terte på varme dager

Oppskriften inneholder 303 Kalorier, 39 g Karbo, 5 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sitronterte fra dansukker er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Mørdeig

150grsmør, romtemperert
5dlhvetemel
1,5dlDansukker Melis
1stkegg

Sitronkrem

1dlDansukker Sukker
1,5dlkremfløte
2stkegg
3stksitroner, skall og saft
1tsmaisstivelse

Varmvispet marengs

3stkeggehviter
2dlDansukker Sukker




Kalorier og næringsinnhold i Sitronterte fra dansukker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier302.584 382.33438.23Kcal
Protein4.8970.827.08gram
Karbohydrat38.97564.4156.44gram
Kostfiber1.1116.081.61gram
Fett13.88201.0320.10gram
Mettet fett8.36121.0812.11gram
Salt0.202.910.29gram
Pris på oppskriftenKr 3.21Kr 46.49Kr 4.65.-
Hele oppskriften veier1 448 totalt1 448 pr porsj145 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 stykker

Lag mørdeigen. Skjær smøret i terninger, og ha det sammen med de andre ingrediensene i en kjøkkenmaskin. Miks raskt sammen til en deig. Dekk med plastfolie, og la deigen stå i kjøleskapet i 30 minutter.
Sett ovnen på 150 °C.
Kjevle ut deigen til et rektangel på et melstrødd bakepapir, ca. ½ cm tynn. Legg paideigen i en avlang form, ca. 13 x 36 cm. Prikk paiskallet med en gaffel.
Stekes i nedre delen av ovnen i ca. 10 minutter.
Bland alle ingrediensene til sitronkremen i en bolle. Visp sammen. Hell sitronkremen i formen, og stek nederst i ovnen i ca. 35–40 minutter. Avkjøl.

Lag den varmvispede marengsen. Ha eggehvitene og sukkeret i en tørr og ren bolle. Visp røren over vannbad, og la temperaturen stige til 50–65 °C. Visp hele tiden.

Kjenn på marengsrøren mellom fingrene. Den skal være uten sukkerkrystaller. Ha røren i en annen bolle, og visp opp marengsen til den har kjølnet og blitt luftig.
Ha røren i en sprutepose med valgfri spiss, og sprøyt på paien. Brenn av marengsen med en brenner, og server.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 35059)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte
Innlagt dato:2020-05-25
Oppdatert dato:2020-05-25
Lesere: 98 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Frisk sitronterte.Frisk sitronterte.
Denne retten har 324,98 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,63 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sitronterte fra dansukker.Sitronterte fra dansukker.
Denne retten har 302,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 38,97 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,88 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sitronterter.Sitronterter.
Denne retten har 337,31 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 36,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,91 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,17.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.