Sjøkreps estragon og blomkål brulée inneholder
128 Kalorier,
2 g Karbo,
5 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Sjøkreps estragon og blomkål brulée har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sjøkreps estragon og blomkål brulée er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sjøkreps estragon og blomkål brulée!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 127.99 | 240.94 | Kcal |
Protein | 5.14 | 9.68 | gram |
Karbohydrat | 2.23 | 4.20 | gram |
Kostfiber | 0.61 | 1.15 | gram |
Fett | 10.81 | 20.35 | gram |
Mettet fett | 4.27 | 8.04 | gram |
Salt | 2.29 | 4.31 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.31 | Kr 15.64 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 753 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 6,96 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Pisk egg med salt og pepper. Bland inn melk, så fløte. La det stå (gjerne natten over). Skum og sil blandingen. Fordel blomkålbukettene i fire porsjonsformer og hell blandingen rundt. Bak formene i ovn ved 95 grader rundt 50 minutter til de stivner litt. Serveres lune eller kalde.
Fordel krepsen på stekespyd. Gni inn med olje og krydre. Tull urte- og tomatstrimler rundt. Settes under grillen i stekeovnen et kort minutt. Serveres lune.
Kjør estragon og olje sammen til en grønn saus i en food processor.
Skummet på bruléen er opp pisket melk (siste øyeblikk)
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2063 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 26246)
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-08-13
Oppdatert dato:2009-08-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift