Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Sjøkreps med kryddersmør oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Sjøkreps med kryddersmør



Sjøkreps med kryddersmør inneholder 447 Kalorier, 1 g Karbo, 3 g Protein og 47 g Fett pr 100 gr
Sjøkreps med kryddersmør har beregnet å ha følgende allergener Melk, Skalldyr, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sjøkreps med kryddersmør er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2kgrå og fersk sjøkreps
500grsmør, romtemperert
3feddhvitløk, finhakket
0,5bunt(er)hakket flatpersille
1sstimian, tørket
4ssbalsamico, soppsausen Fungi eller soyasaus
1stksitron, saften




Næringsdeklarasjon for Sjøkreps med kryddersmør!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier446.50974.82Kcal
Protein3.457.53gram
Karbohydrat1.463.19gram
Kostfiber0.310.68gram
Fett47.36103.40gram
Mettet fett30.3666.28gram
Salt1.162.53gram
Pris på oppskriftenKr 12.19Kr 26.61Kroner
Hele oppskriften veier873 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Pisk smøret i en kjøkkenmaskin med visp ca 15 minutter, til smøret er hvitt og luftig. Ha i hvitløk, persille, balsamico eller det andre, timian og sitronsaft. Pisk dette i 5 minutter til.

Del krepsene i to på langs ved å stikke en skarp kniv i hodet på dem og del halen fast og bestemt på midten, snu kniven og del hodet på samme måte. Ta ut paven, som ligger lik en liten pose under øynene. Fjern også den svarte strengen som noen ganger synes ned langs halen.

Legg halvparten av krepsene med kjøttsiden opp i en langpanne og fordel kryddersmøret over, gjør det samme med resten av krepsene i en annen langpanne.

Overflødig kryddersmør legges i fryseren til senere bruk.

Stek krepsepannene hver for seg i ovn på 250 C i rundt 10 minutter, litt avhengig av størrelsen, men pass på at de ikke tørrstekes.

Server med nystekt baguette og rikelig med vin.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7789)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20
Lesere: 2968 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.