Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Sjøkreps med spaghetti oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Sjøkreps med spaghetti



Sjøkreps med spaghetti inneholder 249 Kalorier, 17 g Karbo, 5 g Protein og 18 g Fett pr 100 gr
Sjøkreps med spaghetti har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Skalldyr, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sjøkreps med spaghetti er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
8stksjøkreps
1knivsoddCayennepepper
200grfersk spaghetti (eller tøket)
4ssolivenolje
2sspersille, hakket
1feddhvitløk
1dashsalt
1dashnykvernet svart pepper




Næringsdeklarasjon for Sjøkreps med spaghetti!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier249.11168.46Kcal
Protein4.883.30gram
Karbohydrat17.1811.62gram
Kostfiber1.010.68gram
Fett17.6511.94gram
Mettet fett2.841.92gram
Salt1.140.77gram
Pris på oppskriftenKr 7.05Kr 4.77Kroner
Hele oppskriften veier271 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del krepsene i to på langs. Ta ut paven. Bruk en kniv til å hugge klørne halvveis igjennom, slik at de kan løsnes helt med fingrene under spisingen. Legg krepsedelene med snittflaten opp i en liten langpanne, dryss over litt kajennepepper og pensle dem med litt olivenolje. Stek dem på øverste rille i ovnen på 250 C i 6-8 minutter.

Press hvitløken. Kok spaghettien i 3 minutter om pastaen er fersk, lenger om du bruker tørket. La den renne av seg i et dørslag, og vend den i litt olivenolje før du blander inn hakket persille og hvitløk. Ha på litt salt og godt med nykvernet pepper.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7838)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20
Lesere: 2626 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.