Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Sjøkreps Provencale oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Sjøkreps Provencale



Sjøkreps Provencale inneholder 70 Kalorier, 3 g Karbo, 1 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Sjøkreps Provencale har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sjøkreps Provencale er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
20stksjøkreps, kokte
2stkløk
1,5bunt(er)persille
300grsjampinjonger
6stktomater
5sssmør eller margarin
5feddhvitløk
1krmpepper
7dlhvitvin, tørr
2stkfiskebuljongterninger




Næringsdeklarasjon for Sjøkreps Provencale!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier69.66243.66Kcal
Protein1.354.72gram
Karbohydrat2.619.13gram
Kostfiber1.013.53gram
Fett3.2911.51gram
Mettet fett2.017.03gram
Alkohol3.17 %
Salt0.270.96gram
Pris på oppskriftenKr 7.88Kr 27.56Kroner
Hele oppskriften veier2 099 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrell løken. Finhakk løk og persille. Skyll sjampinjongene og del dem i biter. Dypp tomatene et øyeblikk i kokende vann og flå dem. Skjær tomatkjøttet i strimler.

Smelt smøret eller margarinnen i en gryte som kan romme krepsen. La først løken surre i smøret. Press så i hvitløken, og tilsett pepper, tomater, sjampinjonger og persille. Hell vinen i og tilsett buljongterningen. Kok opp.

Legg i krepsene hel. Legg lokk på og la krepsen koke i 3-4 minutter.

Server retten fra gryten, med brød til å suge opp den gode sausen med.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7898)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20
Lesere: 2390 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.