Visp sammen smør/margarin, de to sukkertypene og eggene med elektrisk visp i en bolle. Bland hvetemel, kakao og bakepulver, og vend dette inn i røren. Tilsett melken. Hell røren i en smurt springform, 24–26 cm i diameter. Stek midt i ovnen ved 180 °C (varmluftsovn 155 °C) i ca. 30 minutter. Avkjøl.
Bland melk, semulegryn og smør/margarin i en kasserolle, og la småkoke til det tykner. Tilsett de to sukkertypene og kokosen. Hell røren over bunnen.
Smelt sjokoladen over vannbad, og fordel den over kaken. Skyll lime og sitron, riv skallet og strø det over kaken. Settes i kjøleskap i minst 1 time.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33643)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Sjokoladekake Innlagt dato:2018-02-20
Oppdatert dato:2018-02-20