Sjokolade og kokos-kake



Sjokolade og kokos-kake oppskrift.
Fotograf: Dansukker
Nydelig kake passende til påske.

Oppskriften inneholder 333 Kalorier, 32 g Karbo, 5 g Protein og 20 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Soya, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sjokolade og kokos-kake er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 2483 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
125grsmør eller margarin
0,5dlDansukker Brun Farin
0,75dlDansukker Melis
1sskakao
2stkegg
3,25dlhvetemel
1tsbakepulver
1dlmelk

Fyll

3dlmelk
1dlsemulegryn
75grsmør eller margarin
1dlDansukker Sukker
2ssvaniljesukker
100grkokosflak

Pynt

200grhvit sjokolade
1stkøkologisk lime
1stkøkologisk sitron




Kalorier og næringsinnhold i Sjokolade og kokos-kake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier332.855 330.19355.35Kcal
Protein5.2584.075.60gram
Karbohydrat31.54505.0833.67gram
Kostfiber1.6326.101.74gram
Fett20.27324.6021.64gram
Mettet fett13.39214.4214.29gram
Salt0.335.300.35gram
Pris på oppskriftenKr 5.10Kr 81.67Kr 5.44.-
Hele oppskriften veier1 601 totalt1 601 pr porsj107 pr stk gram
Energiprosent fra karbo37,9 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 15 stykker

Visp sammen smør/margarin, de to sukkertypene og eggene med elektrisk visp i en bolle. Bland hvetemel, kakao og bakepulver, og vend dette inn i røren. Tilsett melken. Hell røren i en smurt springform, 24–26 cm i diameter. Stek midt i ovnen ved 180 °C (varmluftsovn 155 °C) i ca. 30 minutter. Avkjøl.

Bland melk, semulegryn og smør/margarin i en kasserolle, og la småkoke til det tykner. Tilsett de to sukkertypene og kokosen. Hell røren over bunnen.

Smelt sjokoladen over vannbad, og fordel den over kaken. Skyll lime og sitron, riv skallet og strø det over kaken. Settes i kjøleskap i minst 1 time.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 33643)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Sjokoladekake
Innlagt dato:2018-02-20
Oppdatert dato:2018-02-20


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sjokolade kake uten egg.Sjokolade kake uten egg.
Denne retten har 278,02 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 51,87 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,95.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokolade og kokos-kake.Sjokolade og kokos-kake.
Denne retten har 332,85 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,54 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sacher kake.Sacher kake.
Denne retten har 389,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,54 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 22,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,67.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladekake med fyll av Centersjokolade.Sjokoladekake med fyll av Centersjokolade.
Denne retten har 383,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 37,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 23,24 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,43.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.