Fotograf:
Kylling.no
Sjokoladehjerte med nougat-glasur inneholder
313 Kalorier,
35 g Karbo,
10 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Sjokoladehjerte med nougat-glasur har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Soya, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sjokoladehjerte med nougat-glasur er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6498 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sjokoladehjerte med nougat-glasur med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 312.72 | 1 916.04 | 191.60 | Kcal |
Protein | 9.55 | 58.51 | 5.85 | gram |
Karbohydrat | 35.31 | 216.34 | 21.63 | gram |
Kostfiber | 2.20 | 13.48 | 1.35 | gram |
Fett | 14.32 | 87.74 | 8.77 | gram |
Mettet fett | 8.38 | 51.34 | 5.13 | gram |
Salt | 0.51 | 3.10 | 0.31 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.86 | Kr 23.65 | Kr 2.37 | .- |
Hele oppskriften veier | 613 totalt | 613 pr porsj | 61 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 45,16 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
stykker
Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt sammen mel, kakao og bakepulver og vend det inn i røren. Rør til slutt inn smeltet smør. Hell røren i en smurt hjerteform eller en annen form som rommer ca. 1 liter. Stek på nederste rille i stekeovnen ved 180 °C i 25-30 minutter. Avkjøl kaken på rist.
Smelt delfiafettet i en kjele og ha i sjokoladepålegget. Rør det sammen og varm opp til glasuren har passe smørbar konsistens. Fordel glasuren over kaken og pynt med halve valnøtter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 17921)
Kategori:
Sjokoladekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-06-02
Oppdatert dato:2004-06-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift